Webinar gratuit: Cum gestionăm crizele financiare în cuplu

? Banii reprezintă unul dintre motivele frecvente de neînțelegeri în cuplu. Mai ales pe timp de criză economică sau când veniturile familiei au de suferit, finanțele devin un măr al discordiei și pot duce la lipsă de încredere sau chiar la ruptura definitivă a cuplului.
⚡️ Cum gestionezi așadar o criza financiară în cuplu?
?‍❤️‍? Joi, 11 februarie, la webinarul gratuit “Cum gestionăm crizele financiare în cuplu” vom discuta atât despre criza banilor într-o familie, dar și despre impactul crizelor economice globale și cum putem să regândim dinamica finanțelor pentru a depăși cu bine, împreună, perioadele dificile.
Deși banii reprezintă un subiect inconfortabil, discuțiile deschise pe acest subiect pot să readucă împreună cuplul în care partenerii sunt dispuși să facă (din nou) echipă.
? Vom vorbi și despre cum să organizați mai bine cheltuielile și finanțele, în general, astfel încât fiecare să fie mulțumit, indiferent dacă banii sunt la comun sau separat.
? Acest webinar este pentru tine dacă:
▪️ Nu te înțelegi cu partenerul tău/ partenera ta când vine vorba de bani.
▪️ Aveți dificultăți financiare din cauză că vi s-au redus veniturile în urma crizei.
▪️ Tu și/ sau partenerul/ partenera nu mai aveți loc de muncă.
▪️ Ești nemulțumit(ă) de abordarea financiară a partenerului/ partenerei.
▪️ Nu ai discutat niciodată cu partenerul/ partenera despre cum să gestionați bugetul.
➡️ Te așteptăm joi, 11 februarie, de la ora 18:30, singur(ă) sau alături de partener(ă), să vedem cum împăcăm banii și dragostea în timp de criză financiară!

Unde: pe platforma online Zoom
Data: 11 februarie 2021
Ora: 18:30
Durată: 1h 30 (cu posibilitatea de prelungire la 2h)

Trainerii tăi
? Cornel Ionescu
Economist de meserie și trainer din pasiune, Cornel are la activ peste 20 de ani de business și consultanță, timp în care s-a ocupat de evaluarea de companii și gestionarea procesului de achiziție și preluare a lor și dezvoltare imobiliară.
A devenit trainer acreditat ANC în 2007, iar în cursurile pe care le susține povestește oamenilor cu entuziasm despre educație financiară, planificarea afacerilor, sustenabilitate financiară, antreprenoriat și antreprenoriat social, finanțe pentru non-finanțiști.
A acordat consultanță pentru creșterea de afaceri sociale, unele dezvoltate de ONG-uri ca Fundația Pact, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, SOS – Satele Copiilor. A co-fondat business-ul de economie socială Wise Projects, care își propune să ajute orice antreprenor la început de drum să îşi plănuiască minuţios fiecare pas în construirea afacerii sale.
Super-puterile sale sunt creativitatea și capacitatea de a-i asculta oamenii fără a-i judeca.
? Silvia Mișu
S-a specializat în formare profesională și consultanță în management de proiect, management organizațional, managementul resurselor umane și face asta de 18 ani. A co-fondat și un business de antreprenoriat social, Wise Projects. În ultimii 6 ani a coordonat programe de dezvoltare organizațională, planificarea strategică pentru mai mult de 80 de ONG-uri și afaceri sociale.
Prin proiectele în care se implică vrea să ajute oamenii să-și trăiască viața cu sens și să devină autonomi, adică să poată lua propriile decizii în deplină cunoștință de cauză. Misiunea sa personală este de a aduce valoare adăugată în 3 domenii-cheie: educație, sănătate și social.
Super-puterea sa este identificarea resurselor și a potențialului din fiecare om și susținerea sa să-și transpună acest potențial în realitate, banii nu sunt decat un mijloc pentru asta.